Over ons

EDISON ELEKTRO IS EEN PROFFESIONELE ELEKTRICIEN IN NOORDWIJK (ZUID-HOLLAND) WAAR U TERECHT KAN VOOR AL UW ELEKTROTECHNIEK WERKZAAMHEDEN.

Het is ons streven om de wensen van de klant zo nauwkeurig mogelijk op te volgen, waarbij wij uiteraard de veiligheid en netheid van ons werk niet uit het oog verliezen. Wij hebben al 27 jaar werkervaring, hierdoor zijn wij thuis in alle facetten van de electrotechniek.

Edison Elektro staat voor kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en we zorgen ervoor dat de klant geen zorgen ervaart. Wij hanteren een goede prijs- kwaliteitverhouding, denken met onze klanten mee, komen onze afspraken altijd na en zijn goed bereikbaar. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons. Wij staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en denken graag met u mee! Uw elektricien in Noordwijk heeft u nu gevonden bij Edison Elektro.

Mocht dit uw eerste kennismaking zijn met Edison Elektro, dan kan een telefoontje of e-mailtje genoeg zijn om het contact verder uit te breiden. Ik kom graag naar u toe voor een advies of gesprek over uw wensen op het gebied van elektrotechniek.

Wij zijn u graag van dienst!

T: 0622128957